Mos e humbisni mundësinë e karrierës që po kërkoni! Ju mund të aplikoni për pozicionet përkatëse duke plotësuar formularin e karrierës.

Pas aplikimit tuaj, njësia jonë e Burimeve Njerëzore do t'ju kontaktojë përmes informacionit tuaj të kontaktit.

 

 

 

Shpresoj të punojmë së bashku.

emrin dhe mbiemrin tuaj
Numri juaj i telefonit
Adresa E-Mail
Departamenti ku dëshironi të aplikoni
Ngarkoni CV-në tuaj