Keni një ide? Shkruani tani dhe le ta zbatojmë së bashku. Na dërgoni mesazhin tuaj duke plotësuar formularin.

Pas aplikimit tuaj, njësia jonë e Burimeve Njerëzore do t'ju kontaktojë përmes informacionit tuaj të kontaktit.

 

 

 

Shpresoj të punojmë së bashku.

emrin dhe mbiemrin tuaj
Numri juaj i telefonit
Adresa E-Mail
Shkruani idenë tuaj