Në vitin 2002 u hodhën themelet e para për plotësimin e nevojave dhe kërkesave bazë të konsumatorëve dhe për prodhimin, paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore që ofrojnë zgjidhje praktike për jetën e përditshme dhe sot ajo kryen aktivitete prodhimi dhe marketingu për ushqimoret dhe shitjet me pakicë. Sektori i pikëve me afërsisht 8 kategori dhe 300 gamë të ndryshme produktesh NEW CITY vazhdon aktivitetet e tij në një sipërfaqe fabrike 20,000 m2 brenda një procesi zhvillimi shumë të thellë dhe të korporatës në sektorin e tij me një tendencë zhvillimi të shpejtë.

Në vitin 2002 u hodhën themelet e para për plotësimin e nevojave dhe kërkesave bazë të konsumatorëve dhe për prodhimin, paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore që ofrojnë zgjidhje praktike për jetën e përditshme dhe sot ajo kryen aktivitete prodhimi dhe marketingu për ushqimoret dhe shitjet me pakicë. Sektori i pikëve me afërsisht 8 kategori dhe 300 gamë të ndryshme produktesh NEW CITY vazhdon aktivitetet e tij në një sipërfaqe fabrike 20,000 m2 brenda një procesi zhvillimi shumë të thellë dhe të korporatës në sektorin e tij me një tendencë zhvillimi të shpejtë.

 Rreth Kompanisë Tonë

Misioni yne

Për të sjellë cilësi reale për klientët tanë me një mirëkuptim që e sheh cilësinë si fillim dhe jo si rezultat të prodhimit, dhe për ta arritur këtë me një gamë produktesh që plotëson të gjitha nevojat në mënyrë optimale, me politikat e çmimeve më të përballueshme dhe një mirëkuptim të përshtatshëm për kushtet e tregut ...

vizioni yne

Për të zhvilluar modelin tonë unik të biznesit me qasjen tonë të orientuar drejt kënaqësisë së klientit, një qasje e domosdoshme biznesi në sektorin tonë. Për t'i parë të gjitha proceset në tërësi brenda konceptit të cilësisë totale duke kombinuar zhvillimin tonë të korporatës me zhvillimet individuale dhe për të zbatuar me sukses një proces zhvillimi me të gjitha njësitë e tij.

 

Të bëhemi një markë globale me investimet që do të bëjmë në sektorin tonë në periudhën e ardhshme.

Tregjet e huaja

Azerbajxhani, Gjeorgjia, Libani, Iraku, Republika Turke e Qipros Veriore, Franca, Kuvajti, Dubai, Maroku, Tunizia, Gabon, Somali, Turkmenistani, Taxhikistani, Uzbekistani, Kirgistani, Rusia, Holanda, Serbia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Bullgari, Ne eksportojmë produkte New City në më shumë se 25 vende të botës, duke përfshirë Rumaninë, Sudanin dhe Arabinë Saudite.

Shqyrtoni nga afër