Ju mund të na dërgoni sugjerimet dhe ankesat tuaja për produktet tona përmes formularit të sugjerimeve dhe ankesave.

  Pas sugjerimit dhe ankesës suaj, njësia jonë e shitjeve do t'ju kontaktojë përmes informacionit tuaj të kontaktit.

 

 

Shpresoj të punojmë së bashku.

emrin dhe mbiemrin tuaj
Numri juaj i telefonit
Adresa E-Mail
Sugjerimi ose Ankesa juaj