Yumuşak çamaşırlar için
Zbuloni

Ne kemi prodhuar produkte që jua bëjnë jetën më të lehtë për një çerek shekulli.

NEW CITY, i cili mbush një boshllëk të rëndësishëm në sektorin e tij me 300 lloje të ndryshme produktesh në më shumë se 8 kategori, punon me një mirëkuptim që ndjek vazhdimisht reagimet e pikave të shitjes dhe kërkesat e konsumatorëve, i bën zhvillimet e produkteve të vazhdueshme dhe pranon kënaqësinë e klientit si filozofia bazë.

Rreth kompanisë sonë
7+

Produkt grupi

300+

Tipi i produktit

25+

Eksporti në vend

Me një gamë të gjerë dhe cilësore produktesh

Ne jemi ndryshe

 • Produkte të reja

  Hidhini një sy Produkteve të reja të Familjes New City

  T-507

  Sfungjer Enësh me brazdë - me tek (një)

  T-306

  Sfungjeri Mega Comfort me 2

  T-681

  Sfungjer Për Larje Makinash - me tek (një)

  T-135

  Film shtrirje (Strech), 10 Mt

  T-137

  Film shtrirje (Strech), 30 Mt.

  T-142

  İLetër alumini 8 Mt.

  K-010

  Shampo Me Esencë Hudhre 600 Ml

  K-072

  Shampo Për Flokët Normal 600 Ml

  K-093

  Shampo Për FLokë të Hollë 600 ml

  K-097

  Shampo Për Flokë të Yndyrshme

  K-784

  Aroma e Pasqyrës së Automobilave - Tropikale 10 Ml

  K-785

  Aroma e Pasqyrës së Automobilave - Florale 10 Ml

  K-786

  Aroma e Pasqyrës së Automobilave - Fresh 10 Ml

  P-249

  Set pikniku për 5 persona

  P-336

  Pjatë Shkume (rrumbullakët) me 6

  P-247

  Pjatë Shkume me 3 sy me 5

  T-641

  Shampo për mace - qen Sensitive 500 ml

  T-642

  Shampo për mace - qen Rest 500 ml

  T-643

  Shampo për mace - qen Lovely 500 ml

  T-644

  Shampo për mace - qen me shkumë - pa shpëlarje 250 ml

  T-053

  Detergjent i koncentruar i rrobave - Të bardha 2145 Ml

  T-054

  Detergjent i koncentruar i rrobave - -Ato me ngjyra 2145 Ml

  T-057

  Detergjent i koncentruar i rrobave - Të zeza 2145 Ml

  T-710

  Zbutës i koncentruar i rrobave, Amour 1440 Ml,

  T-711

  Zbutës i koncentruar i rrobave, Love 1440 Ml,

  T-712

  Zbutës i koncentruar i rrobave, Romantik 1440 Ml,

 • Më shumë se 300 lloje produktesh

  New City

  Shikoni markat e tyre

  2023 New City

  2023 New City

  Katalogu i produkteve

  Rishikoni& Shkarkoni

  Merrni informacione dhe kuota çmimesh për produktet tona.

  Të marrë një kuotë

  Formulari i propozimit